VÄRVILISED MÄNGUD / COLORFUL GAMES (Leedu)

 

HOOG festivalini on aega täpselt kaks kuud. See aga ei tähenda, et tsirkusemaailmas juba enne midagi põnevat ei toimuks. Kõrvad kikki kõik, kel kodus pisipõnnid vanuses 0-3 eluaastat, sest aprillikuu lõpus leiab Tallinnas (21. ja 22.04), Tartus (25.04) ja Viljandis (27.04) aset midagi just teile! 

 Interaktiivne kaasaegse tsirkuse-tantsu etendus väikelastele vanuses 0-3 eluaastat.

Interaktiivne kaasaegse tsirkuse-tantsu etendus väikelastele vanuses 0-3 eluaastat.

Etendus VÄRVILISED MÄNGUD kutsub väikelapsi vanuses 0-3 eluaastat avastama kaasaegse tsirkuse-, tantsu-, ja teatrimaailma. Kogu tegevus on üles ehitatud nii, et väikelaps jõuab jälgida, rahulikult etendusele kaasa mõelda ning soovi korral ka ise osaleda. Noore vaataja tähelepanu pälvivad lihtsad tegevused, lavakujundus, selgete joontega kostüümid ning värviline keskkond.

Interaktiivne etenduse ülesehitus on segu etendusest ning õpitoast. Osalejad palutakse istuma otse valgustatud tantsupõrandale artisti lähedusse, kes läbi mängulise tegevuse on lastega pidevas dialoogis.

Laps, kes veel kõndida ei oska, vaatab etendust saatja süles. Kelle jalg juba kannab, saab artisti juhiseid jälgides kogeda rambivalgust ning panna proovile oma meeled ja oskused. Erinev publik loob erineva etenduse, kus on jäetud ruumi ka juhusele.

Dansema järgmine lastelavastus leiab aset aga just HOOG festivalil 8. ja 9. juunil Haapsalus. Rohkem infot tulekul. 

Piletid müügil Ticket Best Eesti müügipunktides,  Ticket Best veebikeskkonnas ning tund enne etenduste algust kohapeal sularahas kuni kohti jätkub.

Leedu koreograafid Birute Baneviciute ja Agne Ramanauskaite Dahm julgustavad oma imearmsas etenduses väikelapsi avastama mitte ainult teatrit ja lavaruumi, aga ka iseennast selles valguses. Etenduses kasutatakse tsirkuse ja tantsukeelt, mistõttu on etendus arusaadav kõikidele vaatajatele.

Etenduse kestus 40 minutit.

 
 
Adeele Tähemaa